BANDIĆEVA LISTA

Sandra Perković otkrila nam je zašto želi u Sabor

15.12.2015 u 16:05

Bionic
Reading

Aktualnu olimpijsku pobjednicu u bacanju diska Sandru Perković najčešće možemo vidjeti u odjeći za treniranje, ali kad je riječ o privatnim trenucima, voli pokazati svoju ženstveniju stranu. Uskoro bismo tu zgodnu sportašicu mogli gledati u saborskim klupama, a zašto će se okušati u političkim vodama, ispričala je za tportal

Iako njezino zanimanje nije ženstveno te zahtijeva sportsku odjeću i tenisice, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska Sandra Perković, kao i svaka žena, uživa u modnim igrama koje čuva za posebna događanja. Za odlazak na reviju Aleksandre Dojčinović odjenula je jednu od njezinih najnovijih kreacija.

'Na reviji mi je bilo prekrasno i veličanstveno, kao i na svakoj do sada na kojoj sam bila. Jednostavno, njezine kreacije, kao i ona sama, zrače nekom posebnom energijom koja mi godi', rekla nam je Sandra, a upravo joj je poznata dizajnerica modni uzor. Ne ide baš često na revije, ali svaki puta kada je revija Lei Lou, vidjet ćemo, kaže, i nju tamo.

'Kao i svaka žena, pratim i modu i trendove, ali se baš ne opterećujem time. Volim nositi ono u čemu se osjećam ugodno, prirodno i lijepo. To je moj vodič kroz modu. Rijetko kada ćete me vidjeti u nečemu što nije takvog opisa', ističe.

Mlada sportašica nije osoba od prevelikih izlazaka i tuluma. 'Najviše volim biti u krugu svojih najmilijih, tako da nije važno gdje sam, nego mi je važno da su oni uz mene', izjavila je zaljubljena Sandra, a u vezi je sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem.

On će je, kao i ostatak obitelji, podržati na skorašnjim parlamentarnim izborima jer se našla na listi druge izborne jedinice. Sandra je na prošlim lokalnim izborima s Bandićeve liste dospjela u Gradsku skupštinu. Budući da se našla na listi odmah iza Milana Bandića, moguće je da ćemo je gledati u saborskim klupama sljedeće četiri godine.

'Volim izazove, uvijek nešto novo. To mi je motiv. Ako dobijem povjerenje građana, gledat ćete me u saborskim klupama. Svaki posao koji radim volim napraviti kako treba ili ga uopće ne radim', ističe.


Sandru u sportskim, ali i u političkim uspjesima bodri njezina obitelj


Njezina dugogodišnja ljubav je trener Edis Elkasević