NA SKROVITOM MJESTU

Pogledajte kakvu to tetovažu krije Sandra Perković

12.09.2015 u 12:22

Bionic
Reading

Prije odlaska na završnicu Dijamantne lige, hrvatska rekorderka u bacanju diska koja se ovog ljeta vratila pobjedama u velikom stilu, otkrila nam je značenje svoje prve tetovaže nastale prije tri godine, nakon osvojene medalje na Olimpijadi

Jedna od naših najuspješnijih atletičarki, 25-godišnja Sandra Perković svoje pobjede slavi na poseban način. Medalju na svjetskom prvenstvu u Pekingu i obaranje rekorda na Hanžekovićevom memorijalu nije imala vremena obilježiti slavljem jer ju je čekao nastup na završnici Dijamantne lige. Prije samog odlaska u Bruxelles Sandri smo poželjeli još jednu pobjedu, a ona nam je otkrila kako je prije tri godine obilježila svoj najveći sportski uspjeh - tetovažom božice pobjede.

'Bila mi je to prva tetovaža, nastala je nakon osvajanja zlata na Olimpijadi. To je lik božice Nike, božice pobjede koja se od vijeka vjekova nalazi na olimpijskoj medalji. Za mene ima posebno značenje jer je osvajanje zlata na Olimpijadi san svakog sportaša. Sama pobjeda na natjecanju nagrada je za sebe, a ovu zadnju imat ću priliku proslaviti u Bruxellesu na završnici Dijamante lige', rekla nam je Sandra.

No nisu samo sportske pobjede ono što našu uspješnu atletičarku gura naprijed. Tu je i ljubav s njezinim trenerom Edisom Elkasovićem koji je itekako zaslužan za Sandrine uspjehe.

'Svi se pitaju tko je to. Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene' , čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da je sve nesreće i nevolje zaobiđu i da je samo anđeli čuvari mogu čuvati', napisala je Sandra na svom Instagram profilu prošlog tjedna nakon osvojene srebrene medalje na SP u Pekingu. 

"A girl should be two things: CLASSY and FABULOUS " Coco Chanel #LikeAQueen

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on