GLUMICA I VODITELJICA

Doris Pinčić: Danas slavim život!

04.09.2015 u 11:34

Bionic
Reading

Glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica voli slaviti rođendane, a današnji, 26. će veći dio dana proslaviti radeći. Nakon odrađenog posla opustit će se u krugu svoje obitelji, sa suprugom i sinčićem

'Prvi mi je ove godine čestitao moj mlađi brat. Sjetio se svoje seke točno u ponoć i baš me iznanadio i razveselio', kroz smijeh nam je rekla Doris Pinčić Rozognica. Glumica i televizijska voditeljica od ranog jutra je okupirana poslovnim obavezama. Jedva čeka da sve obavi pa da se prepusti uživanju i slavlju sa svojim najmilijima, suprugom Borisom i jednogoipolgodišnjim sinom Donatom.

'Jako volim rođendane, slavlja, poklone, jer je to slavlje života, tako da mi je svaki do sad bio poseban. Super mi je što se tog dana čuješ s ljudima s kojima se nemaš priliku čuti svaki dan', rekla je.

Poželjela si je dobro zdravlje za sebe i svoju obitelj, ali i uspjehe na poslovnom planu.

'Najviše želim da glazbeno-natjecateljski show 'Zvjezdice' osvoji brojna srca pred TV ekranima. Ostatak ekipe i ja zaista uživamo biti dio te priče i mislim da će to biti prava obiteljska poslastica', ističe. Osim po vođenju showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj', zabavnog formata '10', sudjelovanjima u spotovima grupa Opća opasnost i Joy te drugim projektima, Zadranka će ovu godinu sigurno pamititi i po tome što je podijelila javnost svojom kolumnom na portalu Klokanica, u kojoj je priznala da je svog sina udarila po guzi. Dio javnosti ju je osudio, dok su neki pokazali razumijevanje prema Doris i njenoj odgojnoj metodi.


S Nives Čanović i Lukom Nižetićem radi na projektu 'Zvjezdice'

Najveća radost glumice i televizijske voditeljice je sin Donat


Sa suprugom Borisom tek navečer će proslaviti svoj rođendan