MAGNETSKA PRIVLAČNOST

Uhićen još jedan obožavatelj Taylor Swift

02.09.2015 u 18:24

Bionic
Reading

Pjevačica Taylor Swift očito je za neke od svojih obožavatelja kao plamen za moljce – ne mogu izdržati a da ne pokušaju doći do nje

Na koncertu Taylor Swift u San Diegu u sklopu svjetske turneje albuma '1989' jedan od njenih obožavatelja uspio je bez karte doći sve do podija, no ondje su ga na pod srušili djelatnici osiguranja.

Nakon kratkog meteža na pozornici, sve se nastavilo normalno, no posljedice incidenta nisu baš bezazlene. Jedan od djelatnika osiguranja (ili jedan od tjelohranitelja Taylor Swift) završio je sa slomljenim rebrom, a 'obožavatelj' Christian Ewing našao se iza rešetaka gdje je još uvijek, jer nitko nije položio jamstvo od 35.000 dolara.

Christian Ewing ima 26 godina i nekako je uspio ući na koncert bez karte. Nakon toga, Ewing je skočio na pozornicu. Kad su ga predstavnici osiguranja htjeli ukloniti, Ewing se odupirao i u tuči koja se zatim dogodila slomio je rebro jednom od djelatnika osiguranja.


Protiv Christiana Ewinga bit će podignuta optužnica za tjelesni napad te za ostale lakše prekršaje kao što su upad na koncert bez karte i odupiranje osiguranju.

Taylor Swift ovaj put nije bila ni svjesna što se događa na drugom kraju pozornice jer se taman spuštala niz pistu za pjesme 'Style'. Kažemo ovaj put, s obzirom na to da ju je jedan drugi obožavatelj samo prije nekoliko tjedana zgrabio za nogu tijekom izvedbe

Svjetska turneja Taylor Swift završava u prosincu.