ČESTITKE U PONOĆ

Što želi Vanna za rođendan? Ulaznice za Barcelonu!

01.09.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Vannu je njezina obitelj u ponoć iznenadila šampanjcem, a kći Jana odsvirala joj je pjesmu na gitari. Svoj 45. rođendan pjevačica danas provodi sa svojim najmilijima, a zafeštat će i s prijateljima

'Navečer mi dolaze prijatelji pa ću dio dana provesti pripremajući ono što treba za druženje, uživat ću u sunčanom danu, pjevuckati po kuhinji i zahvaljivati na čestitkama', kaže Vanna. Prvi su joj, još u ponoć, 45. rođendan čestitali 14-godišnja kći Jana, 18-godišnji sin Luka i suprug Andrija.

'Otvorili smo šampanjac, kći mi je odsvirala pjesmu po želji na gitari, a sin je sve to snimao mojim mobitelom. Neću objaviti snimku', našalila se pjevačica.

Kad je riječ o darovima, nju je, kaže, jednostavno razveseliti. 'Dvije ulaznice za neku dobru utakmicu, možda Barcelone na Camp Nouu', rekla je kroz smijeh.

Od svojih rođendana uvijek će se sjećati onog iz 1997. 'U devetom mjesecu trudnoće dobila sam nosiljku za bebe u kojoj je bila zlatna ogrlica. Tri dana kasnije u tu smo nosiljku umjesto ogrlice stavili bebu, danas 18-godišnjeg Luku', otkrila je. U šali dodaje da joj je, ako se zanemare zlatne ogrlice, nosiljke za bebe te ulaznice za Camp Nou, dobro zdravlje jedina želja.

Vanna se sprema za svoj četvrti samostalni koncert u Velikoj dvorani KD-a Vatroslav Lisinski 20. listopada. 'Bit će to koncert uz Zagrebačku filharmoniju pod nazivom 'Ispuni mi želju'. Kako je to moj prvi solistički koncert uz takav fantastičan orkestar svjetskog glasa, odlučila sam otpjevati, uz neke od svojih najpoznatijih pjesama, nekoliko svjetskih hitova. Drugim riječima, te večeri ispunjavat ću svoje i, vjerujem, želje moje vjerne publike. Sigurna sam da će to biti moj najbolji koncert do sada i da ćemo svi uživati, i publika i orkestar i ja', rekla je Vanna.


Sa suprugom Andrijom je u skladnom, sretnom braku od 1998. godine


Vanna je sa mužem i djecom, kćeri Janom i sinom Lukom bila na Ljetnim Olimpijskim igrama 2012.