TAJNA USPJEHA

Maja Šuput od oca dobila zlata vrijedan savjet

01.09.2015 u 10:59

Bionic
Reading

Dugi niz godina gotovo sve su subote Maje Šuput redovito popunjene nastupima na vjenčanjima. Ona ih se nikad nije sramila niti ih skrivala, a uoči jedne od njih, na svom profilu na Instagramu otkrila je koji savjet joj je dao tata, nekadašnji menadžer

'Tata mi je jednom rekao da nikad ne odbijam posao jer najskuplja je subota ona koju sam ostala sjediti kući. Zato pjevam već 16 godina pa tako još jedna radna subota za mene večeras. Hvala Bogu da me ljudi zovu i da imam kome pjevati skoro svaki dan. Hvala svima, dajete mi svemirsku energiju', napisala je najtraženija zabavljačica na vjenčanjima Maja Šuput pored fotografije na svom instagram-profilu.

Maja je jako bliska sa svojim ocem Borisom Šuputom, koji joj je na počeku karijere bio menadžer te koji je najviše zaslužan za to što je Maja počela pjevati. Boris Šuput osim Maji, bio je menadžer brojnih drugih estradnih zvijezda. Brinuo je o karijerama Jasmina Stavrosa, Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Danijela Popovića... Krajem prosinca 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se uspješno oporavio, ali se više ne bavi menadžerstvom.