36. ROĐENDAN

Ana Begić: Napokon je došlo moje vrijeme!

27.08.2015 u 15:32

Bionic
Reading

Za sretan rođendan Ani Begić dovoljan je i jutarnji poljubac njezine četverogodišnje kćeri Lane koja je krenula maminim stopama i snimila svoju prvu reklamu

Glumicu Anu Begić koja danas slavi 36. rođendan entuzijazam nikad ne napušta, a razloga za zadovoljstvo, kaže glumica, nekoliko je. Oblačni dan već rano jutros razvedrila joj je njezina jedinica Lana rođendanskom čestitkom i to je bilo dovoljno da s lakoćom odradi sve današnje obveze. Zbog njih će i slavlje odgoditi na nekoliko dana kad će, kao i svake godine dosad, nakon male obiteljske proslave okupiti prijateljice na jednoj večeri.

'Lana jako voli rođendane i svaki rođendan u obitelji prisvoji za sebe, ali kad je mama u pitanju, bila je jako velikodušna. Rekla mi je: 'ipak je to tvoj dan', u šali će Ana, dodavši kako je razigrana četverogodišnjakinja već pokazala da će jednog dana možda poput mame zasjati na kazališnim daskama.


Anina jedinica Lana već je pokazala glumačko umijeće u jednoj dječjoj reklami

'Nedavno je snimila prvu reklamu i začudila sam se kako je to odlično prošlo jer tek su joj četiri godine. Ne silim je ni na što, pjeva u zboru, ide na ritmiku i u svemu nalazi užitak, ništa joj nije teško', kaže glumica koja je odavno odustala od rođendanskih želja.

'Sve što želim i planiram nikad ne ide pa sam od takvih stvari odustala. Ali evo, nemam si što poželjeti jer sam baš zadovoljna sobom. Radim na novoj predstavi Bobe Jelčića 'Na kraju tjedna' u HNK čija je premijera u studenom, s predstavom Matije Ferlina 'Mi smo kraljevi, a ne ljudi' koja je dobila toliko odličnih kritika, nastupamo i izvan Hrvatske. Čini se da je napokon došlo i moje vrijeme', zaključuje Ana. 


Prizor iz predstave 'Mi smo kraljevi, a ne ljudi' Matije Ferlina Ani je jedan od najdražih projekata