ZALJUBLJENI DO UŠIJU

Vruće igre Irine i Bradleya pod talijanskim nebom

25.08.2015 u 15:49

  • +8

Bradely Cooper i Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ljubavni prizori koje su ludo zaljubljeni Bradley Cooper i Irina Shayk priuštili fotografima sa svojega talijanskog ljetovanja bili su mnogo više od romantičnog odmora na plaži. Vragolasti glumac nije skidao ruke s atraktivne Ruskinje, bivše djevojke nogometaša Christiana Ronalda

Nogometni šampion Christiano Ronaldo nije znao usrećiti rusku ljepoticu Irinu Shayk, no to zasigurno polazi za rukom holivudskom glumcu Bradleyu Cooperu koji je na svojem ljetovanju sa slavnom Ruskinjom pokazao Ronaldu kako se ljubi.

Fotografije vrućih igrica Irine i Coopera u Italiji obišle su svijet, a 40-godišnji glumac nije se suzdržavao pred paparazzima pokazati koliko je lud za svojom novom djevojkom. Par je prvi tjedan proveo u gradiću Amalfi na jugu Italije, a nakon toga viđeni su i na Capriju. Zbližili su se u svibnju ove godine kad je Irina rekla zbogom portugalskom nogometašu, a Bradley svojoj tadašnjoj djevojci, britanskoj glumici Suki Waterhouse s kojom je bio dvije godine.


Zgodna Ruskinja izjavila je kako se uz Ronalda nije osjećala kao sretna i lijepa žena, no šarmer poput Coopera zasigurno je te rane vrlo brzo zacijelio.


Irina i Cristiano Ronaldo bili su u vezi pet godina, a prekinuli su u svibnju


Bivša djevojka Bradleya Coopera bila je britanski model i glumica 23-godišnja Suki Waterhouse