(NE)ZGODA NA KONCERTU

Lenny Kravitz osramotio se kao nikad dosad

06.08.2015 u 10:01

Bionic
Reading

Američkom rokeru, 51-godišnjem Lennyju Kravitzu na koncertu u Stockholmu pred tisućama obožavatelja pukle su kožne hlače, i to na ključnom mjestu pa je publiku u prvim redovima počastio pogledom na svoju muškost. Kravitz je zbog toga brzo postao meta zafrkancije na Facebooku, a i sam se našalio na svoj račun

Šveđani će posljednji koncert Lennyja Kravitza pamtiti zauvijek, a on bi svoj nastup u Stockholmu u ponedjeljak mogao jednog dana uvrstiti u svoje memoare.

Naime tijekom izvedbe prve pjesme Kravitzu su pukle kožne hlače, i to na ključnom mjestu pa je publika u prvim redovima ostala šokirana onim čime ih je Lenny počastio.
'Bilo je ludo, nisam mogla vjerovati vlastitim očima, umrla sam od smijeha', priznala je jedna od obožavateljica koja je bila na koncertu. Kravitz se brzo pribrao, promijenio hlače i nastavio koncert u žestokom ritmu.

Fotografije Lennyjeve muškosti brzo su postale glavna tema na društvenim mrežama, a i sam se našalio na svoj račun objavivši poruku svog prijatelja Stevena Tylera koji mu je poručio 'Bez donjeg rublja i piercing, nikad mi to nisi pokazao...'.

#penisgate

Posted by Lenny Kravitz on Tuesday, August 4, 2015

Stockholm part 4 #StrutTourPhoto: Mathieu Bitton

Posted by Lenny Kravitz on Monday, August 3, 2015


https://www.youtube.com/watch?v=obzq43htLdg