NINA KRALJIĆ

'Tata mi je bio u Oluji i zato mi je čast danas pjevati'

04.08.2015 u 08:38

Bionic
Reading

Na današnjem zagrebačkom mimohodu kojim će se obilježiti dvadeseta obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja, svečanost će svojim upečatljivim glasom uveličati i pobjednica prvog hrvatskog 'The Voicea' - Nina Kraljić. Ovaj nastup za mladu 22-godišnjakinju iz Lipovljana ima posebno značenje

'Otac mi je u ratu vršio dužnosti zapovjednika desetine, voda i satnije u 125-oj brigadi na zapadnoslavonskom ratištu i bio sudionik akcija Bljesak i Oluja, a ja sam rođena u ratno vrijeme 1992. godine. Stoga mi je iznimna čast biti dio proslave obilježavanja Dana pobjede i dvadesete obljetnice operacije Oluja, rekla nam je Nina.

Pjevačica je prije mjesec dana izdala svoj prvi singl 'Zaljuljali smo svijet' za koji će uskoro objaviti i spot, dok ovog ljeta često nastupa i sa svojim mentorom iz showa Jacquesom Houdekom.

Kad ju je pjevač prvi put čuo na tzv. 'slijepoj audiciji' odmah je okrenuo stolicu kako bi čaroban glas povezao i sa stasom, a Nini je već tada rekao da je vidi kao pobjednicu 'The Voicea' što se na kraju i dogodilo.