BONNIE & CLYDE

Barbara i Lukas Nola: 'S nama nema zezancije'

30.07.2015 u 23:20

Bionic
Reading

Barbara Nola i njezin suprug Lukas kao i svake godine ljetuju u svojoj mirnoj oazi u Podgori pokraj Makarske. Lijepo dalmatinsko mjesto glumici, redatelju i njihovoj djeci bit će stalna adresa sve do rujna, a dotad svakodnevno uživaju u zajedničkom društvu i malim radostima koje im živote čine ljepšim

'Bonnie & Clyde: s nama nema zezancije, ono, fakat nema', napisala je Barbara Nola na Facebooku gdje je objavila ljetnu, razigranu fotografiju sa suprugom Lukasom, za koju kaže da je nastala iz čiste zafrkancije.

Glumica zagrebačkog kazališta Gavella i filmski redatelj već tradicionalno ljetuju u svojoj vikendici u Podgori pokraj Makarske, a budući da ih se proteklih mjeseci uistinu rijetko moglo vidjeti u javnosti, jedva su čekali otputovati kako bi mogli uživati u zajedničkim trenucima.

'Bit ćemo tu sve do rujna. Kupamo se, kuhamo, radimo u vrtu, a često se znamo prepustiti i fizičkim aktivnostima. Ovog ljeta planiram još jednom otići na rafting na Cetini jer mi je to prije nekoliko godina bilo nezaboravno iskustvo', kaže Barbara koja će tijekom kolovoza na moru nekoliko puta zaigrati u predstavi 'Harem' s kolegicama i prijateljicama Nelom Kocsis, Barbarom Vicković i Ecijom Ojdanić.

A na odmoru će joj se uskoro pridružiti i djeca, 17-godišnja Mara i 21-godišnji Jakov, što će glumici biti jedan od najboljih ljetnih poklona jer nema ništa ljepše nego kad ti se cijela obitelj nađe na okupu.