SUMNJA NA SEPSU

Arsen prebačen na intenzivnu njegu, ali se ne da

30.07.2015 u 09:23

Bionic
Reading

Arsen Dedić prebačen je hitno na liječenje u KBC Zagreb. Glazbeniku je pozlilo jučer te je nakon obavljenih pretraga primljen na intenzivnu njegu Interne klinike, potvrdio je izvor tportala iz bolnice

Samo dan nakon svog 77. rođendana koji je proslavio u krugu obitelji, Arsen Dedić je završio na neurološkom hitnom prijemu zbog poremećaja u govoru. Zbog sumnje na sepsu i presađenu jetru te terapiju imunosupresivima, imunitet mu je ugrožen pa je zato zadržan u intenzivnoj jedinici Interne klinike. Bez obzira na loše stanje, Arsen se s bolničkim osobljem šalio, a za vrijeme ultrazvuka je pjevao i recitirao svoje pjesme, doznali smo iz bolničkih krugova.

Arsen Dedić je prije dva tjedna imao operaciju kuka, kada mu je u poliklinici u Krapinskim Toplicama ugrađena proteza. U slučaju potvrde sepse, glazbenik će biti liječen na Internoj klinici. Već desetak godina ima problema sa zdravljem. Naime, 2004. godine mu je presađena jetra, a prije godinu i pol dana počeo je imati problema s kukom, nakon pada.