HOT, HOT

Ovi raskošni dekoltei podižu temperaturu

28.07.2015 u 16:45

Bionic
Reading

Poznate ljepotice Iva Jerković, Mirta Šurjak, Vanja Halilović i Fani Stipković užareni gradski asfalt zamijenile su idiličnim morskim ozračjem, a svoje zavidne linije pokazale su na fotografijama koje su objavile na društvenim mrežama

Manekenka Iva Jerković, koju trenutno gledamo u kvizu 'Kolo sreće' na RTL televiziji, proteklog vikenda uživala je u Ninu. Iva je već prije izjavljivala kako svoj dobar izgled duguje isključivo genima jer ne vježba redovito, niti pretjerano pazi na prehranu. Ovog ljeta boravit će na hrvatskoj obali.

Sportska novinarka HTV-a Mirta Šurjak predah od posla i lijepo vrijeme odlučila je iskoristiti za sunčanje i kupanje u svom rodnom Splitu. 'Do sredine kolovoza nemam odmora, ali zato svaki slobodan trenutak provodim na plaži. Najdraže mi je kad radni dan započnem kupanjem i ujutro se osvježim u moru', kaže Mirta. Odmarat će se na Hvaru, a nakon toga i u Rimu, u kojem će provesti deset dana.

Nekadašnja televizijska voditeljica Vanja Halilović trenutno uživa na Hvaru, na kojem ljetuje posljednjih godina. Svoje dobro isklesano tijelo mlada Dubrovčanka često samopouzdano pokazuje na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Atraktivna manekenka i novinarka Fani Stipković je poznata po tome da svako ljeto na društvenim mrežama uveseljava fanove seksi fotkama. Fani je pobornica zdravog načina života i redovitog vježbanja, što se i vidi na njezinom tijelu kojem ovi kostimi savršeno pristaju. Svoj dom u Madridu, u kojem trenutno živi, zamijenila je za odmor na Jadranu. Najprije se odmarala na Hvaru, a potom na rodnoj Korčuli. Kraj jedne od fotografija je napisala da je zahvalna za dragocjene trenutke koje provodi u voljenoj Dalmaciji te da je u nju - zaljubljena.