DUBOKO PLAVETNILO

Morske avanture neustrašive Janice Kostelić

07.07.2015 u 12:34

Bionic
Reading

Janica nije samo na snijegu bila kraljica, naime nakon što je napustila profesionalno skijanje posvetila se svojoj drugoj velikoj strasti - ronjenju, a i u tome je itekako dobra

Zimi na snijegu, ljeti pod morem - već godinama to je životni moto 33-godišnje Janice Kostelić, bivše skijašice koja se nakon snježnih padina posvetila svojoj drugoj velikoj ljubavi, ronjenju. Za Janicu je već postala tradicija nekoliko puta godišnje otputovati u neku daleku destinaciju te uživati u svojoj sportskoj avanturi.

'Slobodno vrijeme iskoristim za putovanja po svojem guštu, a najčešće su to dobre ronilačke destinacije. More i ronjenje su moje velike strasti', rekla je prije nekoliko mjeseci za tportal.

Kako to izgleda, otkrila je nedavno na svojoj stranici na Facebooku, a koliko je neustrašiva pod morem, pokazala je još prije dvije godine roneći s kitovima i bijelim morskim psima u Australiji.

'Bilo je prekrasno, savršeno, neopisivo. Dio toga kako je to izgledalo možete vidjeti i na mojim slikicama, a jedino mi je žao što se nisam uspjela zagrliti s kitovima. S obzirom na to da imaju oko 40 tona, moglo je biti i dosta nezgodno, pa je onda možda bolje ovako. Nakon malo druženja s kitovima otišla sam i do Novog Zelanda, a on me isto oduševio', napisala je tada Janica na svom blogu.

Nakon već tradicionalnog ljetovanja na Mljetu Janica će se i ovog ljeta zasigurno uputiti u neku egzotičnu destinaciju, a kako stvari stoje, srce joj možda osvoji neki neustrašivi sportski avanturist poput nje.