MATIJA PRSKALO

'Maja je zauvijek u mom srcu'

03.07.2015 u 17:39

Bionic
Reading

Glumica Matija Prskalo lijepom zajedničkom fotografijom s pokojnom glumicom Majom Petrin prisjetila se njihovog prijateljstva na Majin rođendan

'Maja bi danas proslavila svoj 43. rođendan. Kad sam je posljednji put zvala da joj čestitam, bila je na putu za Krk s jednom drugom prijateljicom, išla je na more. Uvijek mi je u glavi, a ovih dana kad je njezin rođendan nekako intenzino razmišljam o njoj', kaže Matija Prskalo u razgovoru za tportal. S glumicom Majom Petrin koja je početkom ožujka 2014. iznenada preminula od srčanog udara, bila je jako povezana pa se zajedničkom fotografijom na Facebooku prisjetila prijateljstva s njom i Maje kao velike glumice.

'Doživljavam je kao da je tu. Ona je za mene otišla samo fizički, ali mi tu i tamo popijemo kavu', kaže glumica. Njihovo prijateljstvo učvrstilo se kada su 2002. u karlovačkom Zorinom domu radile 'Romacu o tri ljubavi'. Matija je jako povezana i s Majinim bivšim suprugom, glumcem Alenom Šalinovićem s kojim ima kćer Petru.

'Petru svi jako volimo. Maturantica je i upisuje se na fakultet. Nadam se da će uspjeti upisati ono što želi i radi  nje, ali i radi Maje, jer znam da bi je to jako usrećilo. Psihologija joj je jako prirasla srcu i nema neki drugi alternativni smjer na koji bi aplicirala', rekla je glumica.