OVISAN O MEDIJIMA

Bivši suprug Nine Morić izašao iz zatvora i već je naljutio

01.07.2015 u 18:13

Bionic
Reading

Nakon dvije i pol godine zatvora Fabrizio Corona prije dva tjedna dočekao je slobodu na kojoj mu je uvjetovano liječenje od ovisnosti u komuni gdje sada trenutačno boravi. Osim toga, svoje pojavljivanje u medijima i na društvenim mrežama mora svesti na minimum, naredio je sud. No nedavno se za novine fotografirao sa sinom Carlosom što je razbjesnilo njegovu bivšu suprugu

'Jedino što sam ga zamolila nakon izlaska iz zatvora jest da našeg sina drži podalje od medija, da pričeka neko vrijeme da stvari sjednu na svoje mjesto, a on se već prvi dan fotografirao s njim za novine. Ovo je tek prva glupost koju je napravio, za mjesec dana sigurno će napraviti novu. Barem ga ja poznajem bolje od svih. Ne znam koji mu je cilj, da završim na psihijatriji ili postanem serijski ubojica', napisala je Nina Morić na svom Instagramu nakon što je u časopisu Chi vidjela fotografije svog bivšeg supruga Fabrizija Corone s njihovim sinom Carlosom.

Naime Corona je nakon skoro tri godine zatvora na uvjetnoj slobodi. Morao se prijaviti u komunu za liječenje ovisnosti, pred njim je dug put, no čini se da je već na prvom koraku pokazao da neće sve teći glatko. Sud mu je naredio da se što manje pojavljuje u medijima, a i objavljivanje na društvenim mrežama mora svesti na minimum. No Corona je nastavio po starom, a na Instagramu se fotografije nižu jedna za drugom. Svoju ovisnost da bude u centru pažnje u zatvoru nije izliječio, a čini se ni sklonost provokaciji bivše supruge.

Finalmente rivedo mio figlio...

A photo posted by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on