IDA PRESTER

'Naše more bilo je u lavoru Jugoplastike'

01.07.2015 u 11:33

Bionic
Reading

Kad je bila mala, Ida Prester je svog godinu i pol mlađeg brata vukla svugdje sa sobom. I danas se televizijska voditeljica i njezin brat Janko super slažu

'To smo se brat i ja kupali u lavoru Jugoplastike. To je bilo naše more', kaže kroz smijeh Ida Prester. Preslatku fotografiju s obiteljskog roštilja s imanja u Zagorju iz 1985. godine, objavila je na svojim profilima na društvenim mrežama.

'Maltretirala sam ga i vodila sa sobom non-stop. Prvo je on mene ignorirao, a ja ga gnjavila, onda me počeo slijediti u stopu, a ja sam digla nos i išao mi je na živce... I tako iz faze u fazu. Izluđivali smo roditelje, stalno je bilo neko vrištanje po našoj kući', prisjetila se Ida. Danas se sa svojim godinu i pol dana mlađim bratom Jankom odlično slaže.

'On je uvijek bio zreo i smiren, intelektualac, a ja sam rušila tabue u familiji. Dočekao ga je pripremljen teren za odrastanje (smijeh). Tako je i danas, ja kažem svoje bez dlake na jeziku, a on svojom diplomacijom smiri situaciju', pojasnila je Ida.