POVRATAK NA POSAO

Nakon iznenadne očeve smrti Penelope Cruz opet snima

29.06.2015 u 19:57

Bionic
Reading

Španjolska glumica prije deset dana izgubila je oca Eduarda koji je u 62. godini preminuo od srčanog udara. Nakon tjedan dana pauze vratila se u Rim gdje trenutačno snima drugi nastavak 'Zoolandera' s Benom Stillerom

Iako se nedavno suočila s iznenadnim gubitkom oca Eduarda  s kojim je uvijek bila jako bliska, 41-godišnja španjolska glumica Penelope Cruz bila je primorana nastaviti sa snimanjem novog filma 'Zoolander' u Rimu. Nakon tjedan dana pauze Penelope se vratila na filmski set, a riječi utjehe zbog gubitka roditelja imala je i u filmskom  partneru Benu Stilleru koji je prije mjesec dana izgubio majku.

Penelope je jedna od troje djece koje je Eduardo Cruz imao iz prvog braka s Encarnom Sánchez. Prošle godine ponovo se vjenčao s Carmen Moreno s kojom ima trogodišnju kćer Salmu. Eduardo je godinama bio vlasnik frizerskog i beauty salona, a Penelope je u svojim intervjuima nerijetko pričala o uspomenama iz djetinjstva vezanim za radno mjesto njezinih roditelja.

S ocem, koji je iznenada preminuo u 62. godini od srčanog udara, bila je jako vezana, nerijetko ju je posjećivao na filmskim setovima i dolazio na njezine premijere.


Eduardo Cruz s drugom suprugom Carmen Moreno