BRANKA, LORENA, MONIKA...

Naše ljepotice: Mi smo svi jeans generacija!

29.05.2015 u 10:50

Bionic
Reading

Kristina Bradač predstavila je novu kolekciju svojih torbica Mariposa, a poznate Hrvatice koje su došle na promociju kao da su se prethodno dogovorile što odjenuti pa su gotovo sve zablistale u modnoj kombinaciji od trapera

Da su traperice i traper košulje ovog proljeća omiljeni odjevni predmet naših poznatih žena, bilo je vidljivo na predstavljanju novih ljetnih torbica dizajnerice Kristine Bradač.

Lagane i prozračne Mariposa torbe na prvu su osvojile Branku Krstulović, Lorenu Nosić, Moniku Mamić i Iris Rajčić koje su oduševljene time što se torbice mogu naći u čak tri dizajna: šarenom cvjetnom, bež s uzorkom bijelih točkica te jednobojnom tirkiznom, a sve ih krasi detalj kožnog leptira u raznim bojama.

'Svako ljeto od prijateljica slušam priče kako je gotovo nemoguće pronaći lijepu i funkcionalnu platnenu torbu za plažu i grad, a i sama sam se uvjerila u to. Zato sam uistinu ponosna što sam posebno za drogerije Kozmo dizajnirala multifunkcionalnu ljetnu torbu. Sigurna sam da će torba biti vjerni suputnik mnogih žena koje će u nju moći ubaciti i sve ručnike i kreme za plažu, mame sve kantice i lopatice za djecu, ali i prošetati se rivom ili otići po nabavu za ručak', rekla je Kristina Bradač.