SANDRA BAGARIĆ

'Promijenila sam muža nakratko, vraćam se starom'

29.05.2015 u 08:04

Bionic
Reading

Sandra Bagarić glumi u novoj humorističnoj seriji 'Samo ti pričaj' čije prve tri epizode možemo vidjeti od ovog petka na Novoj TV. Opernoj pjevačici to nije prva uloga u serijama, pa se na setu vrlo brzo snašla

'Imala sam priliku zamijeniti muža za novog i vidjeti da je većina brakova sllična, svakodnevni problemi s varijacijama na temu, sitne nesuglasice te bračna rivalstva, partnersko manipuliranje, mali sitni kompromisi, sagledavanje situacije iz muško-ženskog kuta, apsurdnost i groteska klišeja te obraćanja gledatelju životnim jezikom. Mislim da će se mnogi prepoznati kao što sam i ja čitajući scenarij. U seriji igram suprugu mog kolege iz kazališta Komedija, Igora Mešina', kaže Sandra Bagarić.

O svom liku Dubravke kaže da je vrckava je, temperamentna, strastna i  britka na jeziku, emotivna, odana, brižna majka pa je po tome slična s njom. Operna pjevačica do sad je već radila na serijama 'Naša mala klinika' i Zabranjena ljubav'.

'Nije mi strano igranje u seriji, brzo sam sve pohvatala iako je rad na takvim serijama vrlo zahtjevan', priznala je. Uskoro snima pjesme Hrvatske vokalne lirike te sprema ljetne koncerte od Malog Lošinja do Crne Gore.


Sandra u seriji glumi suprugu Igora Mešina


Sa Darkom Domitrovićem u braku je 20 godina