NENO BELAN

'London je fenomenalan, samo mi hrana nije po guštu'

26.05.2015 u 07:01

Bionic
Reading

Neno Belan je s prijateljima boravio u engleskoj prijestolnici. Osim koncerta sir Paula McCartneyja, posjetio je brojne londonske znamenitosti i uživao u britanskoj gostoljubivosti

'Na put nas je krenulo pet, a među nama bili su kolega iz benda, Olja Dešić sa suprugom, te Marko Tolja. Razlog odlaska bio je koncert Paula McCartneyja u Areni O2. Ništa nikad bolje nisam gledao u svom životu. Koncert je bio savršenstvo', kaže Neno Belan.

Osim koncerta, Belan je s prijateljima u Londonu posjetio Parlament, Big Ben, Westminster Odeon, Hyde Park, Tower Bridge, Tower Hill, London Eye, Piccadilly Circus i Abbey Road, u kojoj je snimljena čuvena fotka za album Beatlesa iz 1969.

'London je fenomenalan grad - osjeća se njegova moć, snaga, lijepo je uređen, svi su gostoljubivi. Jedino što mi nije bilo baš po guštu je hrana', požalio se pjevač. Po povratku u Hrvatsku očekuju ga nastupi s njegovim Fiumensima te rad na dječjoj predstavi 'Matilda', a ona će biti izvedena na otvaranju 55. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku.

'Radim i naslovnu pjesmu za RTL-ovu sapunicu 'Horvatovi' te ću snimiti duet s Majom Posavec za Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku', pohvalio se Neno.


Belan se prošetao po Abbey Roadukao Beatlesi 1969.