SRETNI I NERAZDVOJNI

Janko i Tijana više ne skrivaju ljubav!

02.06.2015 u 14:03

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Janko Popović Volarić i beogradska glumica Tijana Pečenčić posljednjih mjeseci postali su nerazdvojni, a sinoć su zajedno viđeni na Storyjevoj zabavi 'Hall of Fame' u novouređenoj zagrebačkoj kavani Johann Franck

Janko Popović Volarić (34) i Tijana Pečenčić vole se javno. Nakon nekoliko mjeseci skrivanja svoje ljubavi, čiju je potvrdu prvi imao tportal ekskluzivnim videom, dvoje glumaca sinoć je viđeno u odličnu raspoloženju na raskošnom Storyjevom partyju u novouređenoj zagrebačkoj kavani Johann Franck.

'Volim čvrste i jake žene koje nije lako impresionirati. Ne bahate, već jakih karaktera i čvrstih stavova', rekao je nedavno Janko za tportal natuknuvši da je takvu ženu napokon i našao. Jer za mladu beogradsku glumicu koja na kazališnim daskama i velikom platnu u svojoj zemlji igra hrabre heroine poznato je da je glumica s gardom i stavom.

Janko i Tijana zbližili su se na setu serije 'Kud puklo da puklo' u kojoj oboje glume. Tijana je nedavno izjavila kako je uvjerena da je napokon pronašla emotivnog partnera za kojeg je uvjerena da im ni vrijeme, udaljenost ni priroda posla ne mogu stati na put. Lijepa Beograđanka za sebe kaže da je 'cura nemirna i divljeg duha koju kod muškarca prvo privuče pogled'.

Prije dolaska u Hrvatsku zbog poslovnog angažmana, prekinula je vezu s kolegom Davorom Perunovićem. Tijekom devet mjeseci snimanja serije 'Kud puklo da puklo' Tijana, koja u Srbiji slovi kao jedna od najperspektivnijih mladih glumica, zbližila se sa Splićankom Jagodom Kumrić, ali i kolegom Jankom.