32. ROĐENDAN

Iva Šulentić: Danas se osjećam posebno!

16.05.2015 u 00:24

Bionic
Reading

Voditeljica Iva Šulentić 32. rođendan provodi radno. Večer će provesti na humanitarnom koncertu HRT-a

'Petak je i radno, popodne ću biti sa svojim dragim ljudima, a večeras 'telka' i ja slavimo skupa rođendan. Bit ću na koncertu, humanitarnoj akciji Uz nas niste sami: Za osmijeh djeteta u bolnici', rekla je uvijek dobro raspoložena Iva Šulentić. Dečko Igor Mikloušić prvi joj je, u ponoć, čestitao 32. rođendan.
 
'Sve moje proslave rođendana bile su mi posebne i jednako drage, jer se tog dana osjećam posebno. Svi zovu, pišu, ljube i ne mogu se osjećati nikako drukčije osim lijepo', ističe Iva. Najvažnije joj je da je zdrava i da su zdravi njezini najbliži.
 
'Ništa ne bih mijenjala kod sebe i htjela bih da ostane sve kako je sada, da sam okružena ljudima koje volim i koji mene vole i da radim ono što volim', kaže Iva. U tridesetima se, kaže, osjeća sjajno.

'Baš mi je dobro u ovim godinama. Isfiltrirali su se ljudi oko mene, u negativnim sam stvarima našla pouku i naučila za dalje, u dobrima sam se zadržala i sa smiješkom koračam naprijed. Zahvalna sam na svemu što imam. Sve mi se nekako posložilo na svoje mjesto. Privatno i poslovno. Idu mi na živce oni koji se žale. Svakome od nas dođe neka teška faza u životu, neki loši dani, ali treba pronaći ljepotu u životu. Trenutačno mi je zaista lijepo. Imam dečka, prijatelje, obitelj. Stvarno sam sretna i zadovoljna', priznaje Iva.


Ivi je rođendan prvi čestitao dečko Igor Mikloušić