IMAJU LJETNI HIT

Ovako zvuči Colonia s dvoje članova

12.05.2015 u 19:43

Bionic
Reading

Colonia u rukama ima pravi ljetni hit, a pjesmu će prvi put predstaviti na CMC festivalu

'Okus mora, soli i prvog poljupca, tamo smo se mi kao lađe vezali i jedno drugome na ljubav zakleli', stihovi su nove Colonijine pjesme koja ima sve predispozicije da postane pravi ljetni hit.

'Spot snimamo već ovaj tjedan s provjerenom ekipom! Darko Drinovac je režiser i osmislio je pravi ljetni scenarij! Baš se veselim snimanju i ljetnoj scenografiji', rekla nam je vesela Indira.

'Tragovi', čije je stihove napisala Valerija Đurđević, druga je pjesma koju su Indira i Boris snimili nakon odlaska Tomislava Jelića Kamenog iz benda, a Colonia će je prvi put uživo izvesti na skorašnjem CMC festivalu u Vodicama.

Iako je najavljena druga sezona 'Voica', Indira kaže da još ne zna hoće li opet mentorirati kandidate.

'Prerano je govoriti o tome. Bilo je fenomenalno iskustvo raditi s mladim talentiranim ljudima i još sam pod dojmom velikog uspjeha mog Matea! Nakon završetka showa ušla sam s Borisom u studio i ne izlazimo iz njega, osim na koncerte. Još nekoliko pjesama treba finalizirati i novi je album spreman za objavu. Bit će to sredinom lipnja i jako se veselimo. Upravo iz tog razloga nisam imala prilike kontaktirati s mojim kandidatima iz 'Voicea'. Jedino sam se s Mateom kratko čula. Marljivo radi na autorskim materijalima i drago mi je ako mu moji savjeti pomažu u realizaciji njegovih ideja', kaže Indira.