OPET U HRVATSKOJ

Slavica Ecclestone uživa u Dubrovniku

17.04.2015 u 15:56

Slavica Ecclestone u Dubrovniku

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić/Pixsell

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno sa starijom kćeri Tamarom i bivšim suprugom Berniejem Ecclestonom u Londonu proslavila prvi rođendan unučice Sophije Slavica se odlučila za odmor s prijateljima u njoj omiljenom Dubrovniku

Prošle godine Dubrovnikom se prošetala u društvu vojvotkinje od Yorka Sarah Ferguson, a ove godine u omiljenom joj gradu Slavica Ecclestone (56) odmara se u društvu svojih britanskih prijatelja. Bivša supruga britanskog milijunaša Bernieja Ecclestonea jutros je ispijala kavu na Stradunu, a nisu je zasmetali ni fotografi koji su se našli u blizini. Iako je odavno zakoračila u šesto desetljeće, vitalnoj i energičnoj Slavici godine ne mogu ništa.

Nedavno je s kćeri Tamarom u Londonu proslavila prvi rođendan unučice Sophije, a samo za tu priliku s bivšim suprugom pozirala je za britanski časopis Hello. Tamara je naslovnicu stavila na svoj profil na Instagramu te mnogi njezini prijatelji nisu štedjeli s pohvalama za Slavičinu mladolikost i ljepotu. Neki su išli toliko daleko s komentarima da su priznali Tamari kako 'može biti sretna jer ima mamin stas'.

This week in @hellomaguk

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on