POHVALILA SE

Ella Dvornik je novo lice Pepsija?

17.04.2015 u 06:59

Bionic
Reading

Na svom blogu 'I am Ella' koji je pokrenula prošlog tjedna Ella Dvornik predstavila se kao 24-godišnja hedonistica koja u Londonu živim punim plućima, a među svojim poslovnim postignućima navela je kako je zaštitno lice za kozmetiku Manhattan i Pepsi

S Ellom Dvornik iznenađenja nikad dosta. Nakon što je obznanila koga voli, na red su došli i veliki poslovni  angažmani. Naime, kao što je mjesecima najavljivala proteklog tjedna je konačno i pokrenula svoj blog 'I am Ella' u kojem piše o luksuzu, modi, putovanjima i svom hedonističkom stilu života.

Poznato je kako se blogom može postići bogatstvo, neki od toga odlično žive, a Elli je upravo to cilj. No ono što će iznenaditi svakog hrvatskog čitatelja poslovni su uspjesi kojima se pohvalila u svom predstavljanju. Naime, kćerka legendarnog Dina Dvornika obznanila je na svom blogu kako je brand ambasadorica tvrtke Converse te zaštitno lice kozmetike Manhattan i Pepsija. Predstavila se kao hedonisticu koja živi život punim plućima, običnu djevojku s neobičnim ukusom kojoj je 'odjenuti običnu odjeću nešto poput nošenja kostima za Halloween'.

A kako se obavlja posao u Londonu, opisao je njezin prijatelj Josip Novosel u svojoj priči 'Londonske avanture'. Josip je Ellu i njezinog dečka posjetio u Engleskoj zbog poslovne suradnje.

'U Londonu nitko ne zna da je ona kćerka Dina Dvornika niti tko je Dino, tako da joj više nitko ne može reći da živi na račun svog oca. Ella surađuje s nekim od najvećih svjetskih kompanija, a svi oni koji su ju ismijavali vjerojatno u godini dana ne zarade koliko Ella zaradi u jednom mjesecu. Odvela me na jednu privatnu zabavu (ulaz samo za članove kluba) koju su organizirali uspješni poslovni ljudi u Londonu, a takve zabave su sjajna prilika za stvaranje novih kontakta i ugovaranje novih poslova. Engleskinje na zabavi bile su atraktivne k'o zadnji spojler Varburga, a Ella je kraj njih izgledala kao filmska diva. Napomenula mi je kako su tamo svi odvratno bogati i malo onako snobovski nastrojeni pa bi bilo pametno da im ne dajem do znanja da imaju više od mene. Prvi puta mi se desilo da Ella savjetuje mene, a ne ja nju i bilo mi je to zanimljivo iskustvo. Počeo sam vježbati masonske pozdrave ne bih li se što bolje uklopio u elitno društvo. Rekla mi je: 'Ako ih zainteresiraš za posao u prvih 45 sekundi, dalje više ne pričaju o poslu. Kreće zajebancija, a drugi dan ti se javljaju i dogovaraju potpisivanje ugovora.' Prišao nam je jedan lik iz marketinške agencije i počeo se hvaliti kako je u petak izašao čak pola sata ranije s posla. Petak je i baš ga briga. Pitao je do kad ste vi radili? Ja i Ella smo se pogledali i u isti čas počeli smijati: ha-ha-ha petak? Rad? Pa tko još radi petkom? Bili smo u pubu. Vidjelo se kako se Englezu svijet ruši kao kula od karata. Imao je izraz lica kao Dragi Vođa kad su mu razbili najdražu zdjelu za rižu. Upitao je drhtavim glasom: 'Zar vi tako svaki petak?' Mi smo odgovorili: 'Nekad i četvrtkom.' Sljedeći dan se čovjek javio da se želi reklamirati na Ellinom blogu. :)'