13. GODINA LJUBAVI

Američka romantika Željka i Ružice Bebek

02.04.2015 u 11:44

Bionic
Reading

Željko Bebek i supruga Ružica iskoristili su vrijeme provedeno na pjevačevoj turneji po Americi za proslavu 13. godišnjice braka

Tijekom turneje po SAD-u na kojoj je s Halidom Bešićem, Željko Bebek i supruga Ružica jedan dan su posvetili samo sebi. Da bi usrećio svoju družicu, odveo ju je na izlet u Washington. 'Bliži nam se godišnjica braka pa me muž počastio', pohvalila se Ružica Bebek. 

Bebekovi su najviše uživali u toplu proljetnom vremenu. 'Posjetili smo sve lijepo ondje, guštali smo u dugim šetnjama, a bili smo i ispred Bijele kuće', kaže Ružica. Ona i Željko idućeg tjedna slave 13. godišnjicu braka. Dok nekima godišnjica braka predstavlja tek običan datum, nepopravljivi romantici svake godine svoj dan obilježe na poseban način. Prošle godine počastili su se ručkom u dvorcu Trakošćan.

'Kad sam je sreo, shvatio sam da je ona ljubav mojeg života. Imam sve, nju djecu, unuke.. Zdrav sam i ne znam što bi još čovjek mogao više poželjeti', izjavio je Željko.


Bračni par Bebek uživa u Americi

Željko Bebek i supruga uvijek su na originalan i lijep način obilježavali godišnjice braka. Evo kako su proslavili jedanaestu: