ESTRADNI RAT

Cetinski žestoko uzvratio udarac organizatoru koncerta

27.03.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Tony Cetinski odgovara na reakciju Duška Srijemca koji tvrdi da mu je isplatio honorar za koncert u Vukovaru na Valentinovo

Menadžer Duško Srijemac jučer je na tportalu reagirao na status Tonyja Cetinskog objavljen na Facebooku o nepodmirivanju honorara nakon njegovog koncerta u Vukovaru, a sam Cetinski danas za tportal donosi svoju stranu priče.

'Odrekao sam se svog honorara u korist udruga osoba s posebnim potrebama, samo taj honorar još nitko nije vidio. Ovdje se radi o plaćanju troškova mojim glazbenicima i svima na terenu koji su radili na koncertu u cijelosti. Dakle, osim što obmanjuje javnost, još i kleveće. Želim mu puno sreće u daljnjem radu', kaže pjevač. Dodaje kako menadžer Duško Srijemac, koji je organizirao koncert, laže da se s njim nije vidio oko dogovora za koncert. 'Imali smo sastanak u Esplanadi mjesec dana prije koncerta. Frajer je i dementan k tome. Ne kužim na kojem je koncertu on bio ako kaže da nije bilo ljudi. Pa znaju svi oni koji su bili na koncertu koliko nas je bilo', rekao je Tony. Kad pjevač vidi da je Srijemac podmirio sve, odnosno uplatio sve u korist udruga za koje je koncert održan, maknut će objavu koju je stavio na svoju stranicu na društvenoj mreži.

Oglasio se i pjevačev agent koji je s Tonyjem i Srijemcem bio na dogovoru oko koncerta.

'Kad smo se Tony i ja prvi put smo se susreli s gospodinom Srijemcem, spomenuo je humanitarnu crtu koncerta, no uporno izbjegavao konkretno odgovoriti kome i koliko ide novca. Spominjao je organizaciju susreta Tonyja s djecom u udrugama, međutim i to je ostalo samo na riječima. Govorio je da se ulaznice dobro prodaju i da očekuje oko dvije, dvije i pol tisuće ljudi', objasnio je Dino Bahtijarević, Tonyjev agent. Dodao je kako su potpisali ugovor o cesiji s tvrtkom Eventim, koja se obvezala isplatiti sav iznos od prodaje karata, što je u rekordnom roku ispoštovala. Razliku koja je obveza gospodina Srijemca nikada nismo vidjeli. Pobjegao je iz dvorane prije početka koncerta i nikome se od nas ne javlja na telefon', rekao je Bahtijarević.