SLUPAN MERCEDES

Policija zatekla Grdovićev auto, ali ne i vozača

06.03.2015 u 13:44

Bionic
Reading

Mladen Grdović opet je imao prometnu nezgodu, a još se utvrđuje je li vozio u pijanom stanju

Iako u svojim pjesmama pjeva kako živi bolje nego ministar, Mladena Grdovića (56) njegov buran način života često uvali u nevolje, a najnovija u nizu dogodila mu se jutros u rodnom Zadru.

Kako javlja zadarski.hr, pjevač je oko 8.25 sati izgubio kontrolu nad upravljačem Mercedesa 500 CL, pa je na križanju ulica Ante Starčevića i Franje Tuđmana sletio s ceste i pregazio pješački otok, oštetio automobil te se zaustavio udarivši u stup.

Grdović navodno nije ozlijeđen, a u policijsku postaju u kojoj je zadržan na kriminalističkoj obradi odvezao ga je djelatnik vučne službe.

Podsjetimo, sličnu je nezgodu imao prije dvije godine, kad je potpuno uništio skupocjeni Mercedes, a tada je u njegovoj krvi izmjereno 2,7 promila alkohola.

'Okolnosti ove prometne nesreće još se uvijek utvrđuju, jednako kao i identitet vozača', rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, kazavši nam kako su na samom mjestu nesreće zatekli automobil bez vozača pa se postavlja pitanje je li za upravljačem Mercedesa bio sam Grdović ili netko od članova njegove obitelji.

S obzirom da se okolnosti nesreće još uvijek utvrđuju, nije poznato ni to je li pjevač bio u alkoholiziranom stanju.