ATRAKTIVAN BRITANAC

Madonna u Parizu otkrila novu ljubav?

04.03.2015 u 10:01

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da pjevačica pada na britanski šarm, a ovog puta riječ je o 36-godišnjem britanskom DJ-u Diplu, s kojim trenutno radi na svom novom albumu. Njihovo druženje u francuskoj prijestolnici uz šampanjac i zagrljaje Madonna je ponosno objavila na svom Instagramu potpisavši fotografiju s MyDiplo

Nakon neslavnog pada na dodjeli britanskih glazbenih nagrada, Brit Awards, Madonna se odlučila utješiti provodom u Parizu i to ne sama. Naime 56-godišnja glazbenica posljednjih mjeseci zbližila se s vrlo atraktivnim britanskim DJ-om Diplom, s kojim je tulumarila i u Francuskoj. Zna se da Madonna i Diplo rade već dulje vrijeme na novom albumu, ali i to da pjevačica ne objavljuje baš svakog na svom profilu na Instagramu.

Druženje u pariškom klubu nije moglo proći bez Madonninog omiljenog šampanjca, a ni zagrljaja s 36-godišnjim Britancem. Jedna od fotografija potpisana je s MyDiplo.

Poznato je to da pjevačica nije imuna na britanski šarm. Jedan od njezinih bračnih partnera bio je i britanski redatelj Guy Ritchie, s kojim ima 14-godišnjeg sina Rocca.

U svom posljednjem intervjuu Diplo je imao samo riječi hvale za Madonnu, opisavši je kao cool osobu koja ima pomaknute ideje i vrlo dobro zna što hoće.