VODITELJICA X FACTORA

Blaće: Ovaj glumac će lomiti ženska srca!

09.03.2015 u 16:48

Bionic
Reading

Osim što je pokazala novu liniju, Antonija Blaće spremna je i za novi izazov – uskoro će preuzeti voditeljsku palicu velikog svjetskog glazbenog showa 'X Factora'

Idućih nekoliko mjeseci Antonija Blaće (35) živjet će na dvije adrese, no priznaje da joj odlasci u Beograd radi snimanja popularnog glazbenog showa 'X Factora' neće predstavljati ni najmanji problem.

'U Srbiju ću dolaziti onoliko koliko to od mene zahtijevaju snimanja. Ovaj put nisam povela svog mezimca Charlieja, no idući put sigurno ide sa mnom', rekla nam je Šibenčanka, a na predstavljanju voditelja 'X Factora' u Beogradu dobivala je same komplimente na račun izgleda.

A evo čemu može zahvaliti svoj novi, vitkiji izgled. 'Počela sam opet vježbati i zdravo se hraniti, što podrazumijeva izostanak različitih vrsta tjestenine, kruha i peciva s mog menija', ističe Tonka.

Svoje je glasovne sposobnosti pokazala u 'Bingo showu', koji je vodila s Miroslavom Škorom, a hoćemo li je čuti i u 'X Factoru'? 'Budimo realni, pjevam sasvim prosječno. Kad bih morala zapjevati, bilo bi to onda nešto Gibonnijevo', rekla nam je Antonija, otkrivši da je oduševljena mladim beogradskim glumcem Aleksandrom Radojičićem s kojim će dijeliti pozornicu.

'Sigurna sam da će Aleksandar lomiti ženska srdašca. Jako je drag i topao dečko i mislim da će biti zaljubljenih gledateljica ispred malih ekrana. Prvi put radimo zajedno i rekao mi je kako mu je drago što se može osloniti na mene', kaže Antonija, našalivši se kako joj nakon svih reality emisija koje je vodila još jedino preostaje da prijeđe u informativni program.