INDIRA LEVAK

'Suprug mi je rekao da stvarno pretjerujem'

27.02.2015 u 11:07

Bionic
Reading

Pjevačica Colonije i članica žirija u popularnom 'The Voiceu' priznala nam je kako obožava opremati svoj stan različitim sitnicama, ali i zašto joj je suprug Miroslav nedavno rekao da je malo pretjerala

Na sinoćnje predstavljanje nove sezone emisije 'InDizajn s Mirjanom Mikulec' stigla je i Indira u društvu supruga Miroslava. 'Velika sam zaljubljenica u opremanje interijera i eksterijera. I sama sam se okušala kad je dizajn u pitanju, a kolekcija moje prve vrtne garniture na tržištu se pojavila prošle godine', rekla nam je Indira priznajući i na koju je prostoriju u svom stanu najponosnija.

'Svaki kutak našeg doma uređen je s puno ljubavi. Svaki dan imam neke nove ideje, pogotovo s različitim sitnicama kojima oplemenjujem naš stan. Suprug mi je nedavno rekao: Sad je dosta, stvarno pretjeruješ! Zapela sam, naime, za jednu bijelu krletku koja mi je trebala kao dodatak u stanu. Ponekad znam malo pretjerati!', našalila se vesela pjevačica na koju jako emotivno djeluje kad nekom od svojih učenika u glazbenom showu 'The Voice' mora kazati da napušta natjecanje.

'S tim ljudima radiš i vežeš se za njih. Sjetim se sebe u svojim počecima i znam da nije bilo nimalo lako. Njihova želja za uspjehom je velika i znam da njihov put ne završava ispadanjem iz natjecanja. Za mene će to sve biti još emotivnije jer se krug sve više i više sužava. Nitko mi zasad nije zamjerio. Osluškujem reakcije ljudi i znam da su mnogima potekle suze pred malim ekranima', kaže Indira kojoj je drago što su gledatelji u njoj prepoznali puno pozitivne energije.

'Ja sam jedna iskrena, emotivna i osjećajna žena, borac, pravednik...', zaključila je simpatična Slavonka.