OSCARI NA INSTAGRAMU

Zavirite iza kulisa najglamuroznije filmske noći

24.02.2015 u 09:43

  • +12

Instagram Oscar

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gdje, kako i s kim su se zabavljale u najnapetijoj noći u Hollywoodu, mnoge filmske zvijezde pokazale su na svojim profilima na Instagramu

U životu, kao i na pozornici, uvijek se najzanimljivije stvari događaju iza zastora. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, na kojoj nije nedostajalo pamtljivih trenutaka ispred kamere, a gledateljima su ih priuštili osviještena Patricia Arquette, Meryl Streep, pa i Reese Witherspoon, glumica koja je poručila novinarima da je krajnje vrijeme i za druga pitanja na crvenom tepihu osim onoga čiju haljinu nosi.

O onome što se događalo iza pozornice - tko se s kime družio - otkrile su same zvijezde na društvenim mrežama. Po broju objavljenih fotografija na Instagramu prednjači Jennifer Lopez, a pohvalila se druženjem s najobožavanijom holivudskom damom Meryl Streep, do koje je sjedila tijekom ceremonije. Na zabavi Vanity Faira nije se odvajala od Beyonce.

Heidi Klum pohvalila se na Instagramu cijelom hordom stilista i vizažista koju su je sređivali za noć dodjele Oscara, a Karlina Kurkova cjelodnevnim pripremama i oskudnim menijem za taj dan.