SEVERININ SMISAO SVEGA

Emotivna poruka za malog Aleksandra

20.02.2015 u 13:49

Bionic
Reading

Severina se u nekoliko emotivnih rečenica prisjetila dana kada je na svijet donijela svoju najveću sreću - sina Aleksandra - kojem je poželjela sretan treći rođendan te istaknula kako je on smisao zbog kojega postoji

Severinina najveća ljubav, sin Aleksandar, danas slavi svoj treći rođendan. Ponosna i sretna majka putem Instagrama se emotivnom porukom prisjetila dana kada je njezin mezimac stigao na svijet.

'Prije tri godine Split je bio pod snijegom. Oko 10 sati ujutro nazvala me prvo Ona (tako ju je i Smoje zva) i pitala: 'Oće li mali Aca izać na moj rođendan?' 'A triba bi, teta Lepa, al biće mu se ne da po ovom snigu, lipo mu je unutra.' 'Jedva ga čekan vidit, čuvaj mi se Seve moja…' Tu večer u rodilištu svi su ranije otišli iz posjeta, išli su slavit Tomin rođendan. Zaspala sam oko 21 sat. Liječnici su me probudili oko 21.40 i prošaptali: 'Severina, vrijeme je.' Zgrabila sam telefon da im javim da idem rađat, a posljednja poruka na displayu je glasila: 'Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da mali i ja slavimo skupa.' Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi. Dvoje prevažnih, moja teta Lepa Smoje, moj Tomica, i najvažniji. Smisao svega što sad jesam, moj sin, koji je svima unio toplinu jedne hladne splitske večeri. Sretaaaaan rođendaaaan!', napisala je Severina.

Severinu je tada u splitskom rodilištu prvi posjetio njezin tadašnji partner i otac malenog Aleksandra, srpski biznismen Milan Popović te njezina majka Ana. Njihovi dani sreće trajali su kratko, a ljubav koja se činila, kako Seve pjeva, 'velika k'o kuća', ubrzo je završila na sudu te prestankom svake komunikacije nekad ludo zaljubljenih partnera.