UŽIVA U TOPLIM KRAJEVIMA

Severina izazvala pomutnju u ovom badiću

01.02.2015 u 13:07

Bionic
Reading

Popularna Splićanka nastavlja s aktivnostima na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu

Atraktivna pjevačica puni baterije na krstarenju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prije nego se posveti poslovnim obvezama. Severini itekako godi odmor u sunčanom Dubaiju te svaki dan svoje obožavatelje iznenadi novim fotografijama.

Nakon što je fanove oduševila slikom iz Dubaija u prepoznatljivoj haljini s prugama koju potpisuje Stella McCartney, Seve je podignula temperaturu u izazovnom jednodijelnom kupaćem kostimu Yvesa Saint Laurantea pozirajući na jahti.

'Pokaži mi gdje more ljubi nebo…' napisala je Severina ispod fotografije na Instagramu. Njezini fanovi, kao i obično, zasuli su je pozdravima i komplimentima. 'Savršeno!', 'Hot', 'Uživaj malo i za nas na kontinentu. Šaljemo ti puse iz Zagreba!' glasili su neki od komentara.

Inače, nastavlja se bitka za skrbništvo nad Severininim sinom Aleksandrom.

Kako je nedavno objavio Novi list, sudac Ivan Turudić, predsjednik Županijskog suda u Zagrebu, svaki dan pije kavu s odvjetnikom Ljubom Pavasovićem Viskovićem koji zastupa Milana Popovića pa zbog toga Severina ne želi da on sudjeluje u njezinoj bici za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Zatraženo je njegovo izuzeće, kao i izuzeće predsjednice Općinskog građanskog suda u Zagrebu Mirele Mijoč, prenosi Novi list.