NA 'ĐUROLOGIJI'

Joško Lokas u društvu zgodne plavuše

28.01.2015 u 12:53

  • +12

Đurologija potresla Zagreb

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Lisinski je sinoć prštao od dobre energije, za što je bio zaslužan Branko Đurić Đurić koji je svojim zabavnim showom oduševio sve prisutne

Više od 25 tisuća ljudi u posljednjih je nekoliko tjedana pogledalo 'Đurologiju' Branka Đurića Đure, a ovaj svojevrsni 'antistand-up show' kako ga je sam autor nazvao, sinoć je došetao i do hrvatske metropole. U maloj dvorani Vatroslava Lisinskog Đuro je nasmijavao publiku skoro dva sata, a jedan od onih kojemu se show jako svidio bio je i dugogodišnji televizijski producent i voditelj Joško Lokas.

Ovaj 43-godišnji Šibenčanin u posljednje vrijeme sve više posjećuje društvena zbivanja. Sinoć se pojavio u društvu zgodne plavokose mlade žene pa su se mnogi pitali tko je ona.

'Dama je moja sestra', ponosno je izjavio Lokas, kojeg su Đurini urnebesni monolozi nasmijali i oraspoložili. 'Đuro je bio odličan', rekao nam je Joško, a oduševljena je bila i Lana Klingor (34), koja je predstavu gledala sa suprugom i prijateljem Antom Vrbanom.


'Veliki sam njegov obožavatelj, cijenim ga i kao glumca i kao redatelja. Imala sam časti i glumiti s njim u 'Našoj maloj klinici'', rekla je za tportal Lana koju smo upitali i što misli o Đurinom nedavnom sukobu s Tonyjem Cetinskim. 'Čini mi se da je to Tony sve malo krivo shvatio. Đuro nije mislio ništa loše, a taj je skeč meni super i prezabavan. Nije nikakvo ruganje i ne vidim razlog da se bilo tko uvrijedi zbog toga', kaže Lana.

'On je super lik', rekao nam je Ante Vrban koji zbog posla trenutačno živi na londonskoj adresi pa mu je kratak boravak u rodnom Zagrebu dobro došao da vidi obitelj i stare prijatelje.