MONAŠKE LJEPOTICE

Čime se to najviše ponosi princeza Stephanie?

19.01.2015 u 11:42

Monaco

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Monaška princeza pojavila se na međunarodnom festivalu cirkusa u Monaku u društvu svojih dviju lijepih kćeri, starije Pauline i mlađe Camille, te je svojim otmjenim izgledom plijenila pažnju svih prisutnih

Stephanie od Monaka na mnoge svoje životne poteze danas nije ponosna, no na svoje kćeri sigurno jest. Monaška princeza (49) jučer se u društvu svojih lijepih kćeri Pauline Ducruet (20) i Camille Gottlieb (16) pojavila na zatvaranju International Circus Festival of Monaco, čija je počasna gošća i predsjednica.

Njezine kćeri postale su posljednjih godina glavna meta francuskih medija. Samozatajna Pauline pažnju plijeni svojom ljepotom, ali i sportskim medaljama, jer već godinama trenira skokove u vodu, a nastupila je i na Olimpijskim igrama u Londonu. Mlađa Camille, koja je nedavno napunila 16 godina i koju je njezina majka uporno čuvala od znatiželjnih medija, izrasla je u pravu ljepoticu, a jučer se trebala braniti od invazije fotografa. Stephanie nikad nije htjela otkriti identitet njezinog oca, no s vremenom se otkrilo da je dijete rođeno u izvanbračnoj vezi s tjelohraniteljem na monaškom dvoru Jeanom Raymondom Gottliebom.

Od svog ranog djetinjstva Stephanie je povezana s cirkusom u kojem je nekoliko godina i živjela sa svojom djecom i životnim partnerom Francom Kniem. U krotitelja slonova zaljubila se 2001. i šokirala obitelj odlukom da živi u cirkuskom karavanu. Avantura je potrajala kratko te se 2002. s djecom vratila na dvor i uskoro zaljubila u klauna akrobata iz Portugala, Adansa Lopeza Peresa.

Uslijedilo je i tajno vjenčanje 2003, ali i brzi razvod godinu dana poslije. Vječna monaška buntovnica nikad se nije previše osvrtala na to što će reći javnost ili kraljevska obitelj koja se nerijetko zgražala nad njezinim stilom života. 'Za sve je kriv moj otac koji je bio zaljubljen u cirkus, a kad sam imala devet godina, osnovao je jedan u Monaku. Od tada je cijeli moj život cirkus', zaključila je ironično princeza Stephanie.