SEDAM DANA UŽIVANJA

Snježna idila Severine i Aleksandra

15.01.2015 u 20:25

  • +3

Severina i Aleksandar na skijanju

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Nakon što je maleni Aleksandar nekoliko dana proveo s ocem Milanom Popovićem odmah poslije povratka u Zagreb mama Severina povela ga je na nezaboravno zimovanje u austrijski Nassfeld, a on ih je prošle godine toliko oduševio da su mu se odlučili vratiti

Ovogodišnju snježnu idilu majka i sin pamtit će po tome što je Aleksandar samostalno naučio skijati, premda će tek u veljači navršiti tri godine. Njihovoj sreći nije bilo kraja, a maleni je beskrajno uživao u snježnim radostima.

Splitska pjevačica prošle godine ponovno je proskijala. Naime, kako je posljednjih godina imala čak dva prijeloma noge, neko je vrijeme taj zimski sport bio na čekanju, a ona je hladne zagrebačke mjesece radije zamijenila toplijim krajevima. Sada ponovno uživa u snijegu, a na put je povela i svoju nećakinju koja je čuvala Aleksandra dok se Seve opuštala u wellnessu i bazenima.

Severina i Aleksandar vraćaju se sa skijanja ovoga petka, ali ubrzo će ponovno imati razloga za slavlje. Već 20. veljače Aleksandar će proslaviti svoj treći rođendan, za koji će uskoro početi pripreme.