POPUT JANICE

Evo kako Nina skija u St. Moritzu

28.12.2014 u 12:30

Bionic
Reading

U mondeno švicarsko skijalište pjevačica Nina Badrić otputovala je na poziv prijateljice Sandre Melnichenko, a kako se snalazi na snježnim padinama, pogledajte u videoklipu koji je podijelila s prijateljima na Instagramu i Facebooku

Iza pjevačice Nine Badrić odlična je poslovna godina pa je nakon Božića, koji je provela u krugu obitelji i s bliskim prijateljima, prihvatila poziv drage prijateljice Sandre Melnichenko, rođene Beograđanke, bivše manekenke i pjevačice grupe Models, a danas supruge Andreja Melnichenka, ruskog bankara i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, te se uputila prema St Moritzu, omiljenoj skijaškoj destinaciji svjetske elite.

Osim u društvu prijatelja za koje je ovaj dio godine već tradicionalno rezerviran, Nina uživa i u noćnom skijanju. Uz videoklip koji je podijelila na društvenim mrežama, Nina je napisala: 'Soo this is @yanica!' Nije prošlo puno vremena, a oglasila se i legendarna olimpijska pobjednica u skijanju Janica Kostelić koja je pjevačici sugerirala da se pokuša spustiti niz padinu 'bez štapova i rukavica'. Nina joj je duhovito odgovorila da može, ali u nekom drugom životu.

Nina je prošle godine bračni par Melnichenko posjetila u Moskvi, a prije sedam godina Nina je bila njihova gošća na karipskom otoku Saint-Barthélemyju gdje je provela nezaboravnih mjesec dana odmora. Spavala je na njihovoj čuvenoj megajahti koja oblikom podsjeća na podmornicu, a čija se vrijednost procjenjuje na 300 milijuna dolara i djelo je slavnog francuskog dizajnera Philippea Starcka.

A video posted by Nina Badric Official (@badrich) on