IVANA PLECHINGER

Vraća se još jedna zvijezda ludih glazbenih 90-ih

22.11.2012 u 16:14

Bionic
Reading

Zvijezda 90-ih Ivana Plechinger nakon punih petnaest godina vratila se na hrvatsko estradno nebo, i to u društvu supruga Brune Kovačića te sinova Jana i Viga

Raspjevana obitelj okupila se oko imena Plechinger i Kovačići. Za prvu zajedničku skladbu odabrali su obradu Ivanine pjesme iz 1998. godine 'Pitali momci' kojom najavljuju jedinstveno glazbeno putovanje u narednim godinama te brojna glazbena iznenađenja namijenjena svim generacijama slušatelja.

'Za mene je ovo vrlo emotivan trenutak. Nakon petnaest godina ponovno sam na sceni, ali sada i u ulozi majke. Vrijeme brzo prolazi, a to najbolje vidimo po djeci. Tako i ja po svoja dva sina na koja sam iznimno ponosna. Naša obiteljska druženja i pjevanja, na prijedlog kolegice Ivane Husar Mlinac, prerasla su u ovu glazbenu priču za koju se nadam da će se svidjeti kako mojim fanovima iz 90-ih, tako i novim generacijama', izjavila je Ivana Plechinger.

Plechinger i Kovačići su: Ivana Plechinger, glazbenica, TV voditeljica, skladateljica i dječji glazbeni pedagog, Bruno Kovačić, skladatelj, gitarist i glazbenik koji je radio s gotovo svim eminentnim hrvatskim pjevačima poput Vanne, Olivera, Tonija Cetinskog i Gibonnija, 13-godišnji Jan Kovačić koji svira klavir i gitaru, glumi u ZKM-u te devetogodišnji Vigo Kovačić koji svira klavir i bavi se glumom.

Plechinger i Kovačići u narednim danima snimaju svoj prvi videospot za pjesmu 'Pitali momci' koju možete čuti ovdje. Nakon spota, u planu su i nastupi uživo te promotivna turneja diljem Hrvatske.


Originalnu pjesmu možete čuti ovdje: