DANIJELA DVORNIK

'Više volim čitati knjige, nego šminkati se i izlaziti'

19.10.2016 u 15:59

Bionic
Reading

Supruga i kći pokojnog Dine Dvornika, Danijela i Ella, otvorile su četvrtu sezonu 'Ženske priče', talk showa spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić. Uvijek zanimljive sugovornice privukle su mnogobronu publiku koja je uživala u ženskim ćakulama. Danijela je za tportal ispričala kakvo štivo je najviše privlači i zašto radije čita nego izlazi van

U dupkom punom klubu Opera Danijela Dvornik iskreno je progovorila o životu s Dinom i Ellom - od dolaska u Zagreb i glazbenog života s legendarnim kraljem funka do danas, kada Danijela, na nagovor kćeri, piše sve popularniji blog o nedavnoj fizičkoj transformaciji i putu do novog izgleda.

Među ostalim je otkrila i da u rodnom Splitu uskoro pokreće i festival elektronske i funk glazbe posvećen Dini, u koji će biti uključeni glazbenici s kojima je Dvornik surađivao.

'Bilo je vrlo zanimljivo i duhovito, a umjesto predviđenih sat i pol, pričale smo dva sata. Nismo se dotaknuli ni pet posto tema koje smo htjeli proći, vrijeme nam je proletjelo, a reakcije publike bile su odlične', rekla nam je Danijela.


Danijela Dvornik uživala je u ćakuli sa spisateljicom i stand-up komičarkom Marijanom Perinić

Velika je ljubiteljica knjiga i veseli je, kaže, što je od Marijane dobila njezinu zadnju knjigu 'Jesi online?' koju će s guštom pročitati.
'Trenutno čitam 'Norvešku šumu'. Nedavno sam pročitala sjajne knjige 'Čovjek koji je tražio sreću' i 'Ispričat ću ti priču'. To su, ajmo reći, životne knjige koje inspiriraju kako da živiš i rješavaš stvari. Volim čitati sve i svašta, gutam različitu tematiku', otkrila je.

Upravo će se radije družiti s knjigom ili otići u prirodu, nego navečer izići.
'Ne izlazim više u život, ne da mi se to jer mi stvara stres. Nemam više 20 godina da mi je to napeto. Imam svoj 'good life' i to je to. Nikad nisam bila osoba od uređivanja, odijevanja, šopinga. To mi zaista nikad nije bilo bitno u životu. Ovakav mirniji i zdraviji način života više mi se sviđa', kaže Danijela.