POSJET BOLNICI

Veliko srce Johnnyja Deppa

08.07.2015 u 13:48

Bionic
Reading

Može se o jedinstvenom Johnnyju Deppu pričati svašta, no malo tko će poreći da američki glumac ima veliko srce. U pauzama snimanja novog nastavka 'Pirata s Kariba' u Australiji, Depp provodi vrijeme u druženju s malim obožavateljima, a posljednje je bilo ono u dječjoj bolnici u Brisbaneu, u kojoj je posjetio odjel onkologije i neurologije

Jedan od rijetkih u Hollywoodu od čijih bi se izjava dala napraviti mala knjiga mudrosti nikad nije skrivao koga voli najviše na svijetu - djecu! Svoju, pa onda svu ostalu.

'Djeca su jedina na ovom svijetu koja ti mogu dati čistu ljubav', rekao je jednom prilikom Johnny Depp, a da to zaista misli, pokazao je bezbroj puta. Njegovo posljednje druženje s mališanima dogodilo se u Brisbaneu u Australiji te je prerušen u Jacka Sparrowa donio radost i oduševljenje na onkološki i neurološki odjel dječje bolnice.

Puna dva sata 52-godišnji glumac razgovarao je s malim bolesnicima, dijelio im piratsko blago i fotografirao se ispunjavajući im svaku želju. Nije ovo bilo prvi put da je Depp kao slavni pirat paradirao dječjom bolnicom uveseljavajući male pacijente. Prije osam godina, kad mu je kći Lily Rose zbog bakterijske infekcije bila u kritičnom stanju, glumac je u znak zahvalnosti posjetio bolnicu u kojoj je izliječena i devet sati proveo na dječjem odjelu, a kasnije joj donirao milijun dolara.

Prije pet godina posjetio je i školu u Londonu nakon što je dobio pismo devetogodišnjaka koji ga je molio da kao Jack Sparrow ušeta u njegov razred. Želja mu je brzo bila ispunjena.


U pauzama snimanja u Australiji s najmlađim obožavateljima Jacka Sparrowa


Za Johnnyja su djeca uvijek najbolje društvo