ČEKA SINA

Trudna Marija Karan blista od sreće

31.10.2015 u 13:18

Bionic
Reading

Lijepa beogradska glumica koju smo upoznali u seriji 'Larin izbor', sa suprugom, holivudskim producentom Joelom Lubinom, očekuje svoje prvo dijete, a sada se i prvi put pojavila u javnosti sa zaobljenim trbuščićem

Kada se prošle godine udala za jednog od najuspješnijih holivudskih producenata i agenata, Mariji Karan (33) u potpunosti se promijenio život.

Atraktivna Beograđanka preselila se iz Srbije u Los Angeles gdje je počela živjeti pravi američki san. S obzirom na to da joj suprug surađuje s pravim holivudskim zvijezdama, Marija se nerijetko znala naći u društvu Toma Cruisea, Jennifer Aniston i ostalih glumaca, a bila je i na dodjeli Oscara i Emmyja.

#emmys 2015 . #myemmysneighbor

Fotografiju objavljuje Marija Karan (@marakaran)


Bračni par živi u luksuznoj vili na Beverly Hillsu, a s obzirom na to da glumica trenutno čeka svoje prvo dijete, i to sina, nakratko se odlučila odmaknuti od svjetala reflektora i posvetiti se obitelji.

Ipak, još uvijek pronađe vremena za izlaske pa je tako došla na Austin film festival. Sudeći po osmijehu na njezinu licu, bivša djevojka srpskog 'kralja bakra' Milana Popovića nikad nije bila sretnija.