'THE HOST' STIŽE U OŽUJKU

Što nam je novo pripremila autorica 'Sumraka'?

08.01.2013 u 15:54

Bionic
Reading

Stephenie Meyer, zaslužna za sumrakomaniju koja nas još uvijek trese, ima još jedan veliki projekt koji će, uvjereni su mnogi, ponoviti uspjeh sage 'Sumrak'

Predstavljen je plakat novog filma prema knjizi autorice 'Sumraka'.

Fanovi omiljene američke autorice ne trebaju biti tužni zbog završetka sage jer ih čeka nešto još intrigantnije. Radnja romana The Host ('U sebi') malo je drukčija i, neki bi rekli, odraslija od 'Sumraka'. U središtu priče je izvanzemaljska rasa Duša, koja asimilira svjetove u nastojanju da uvedu mir i dobro na planete, a na redu je Zemlja.

Riječ je o ekranizaciji znanstvenofantastičnog romana 'The Host' ('U sebi') koji je Stephenie Meyer napisala 2008. Film se iščekuje s velikim zanimanjem, a sad je predstavljen plakat tog filma.

Novi filmski hit bavi se vanzemaljskim parazitima koji napadaju ljude, okupiraju njihov mozak i brišu im osobnost, sve dok se ne pojavi ljudski pokret otpora. Naravno, priča se bavi i odnosom dvoje glavnih junaka, Melanie Jareda.

Glume: Saoirse Ronan, William Hurt, Jake Abel, Diane Kruger i Frances Fisher glume, a film u kinima očekujemo 29. ožujka.