APSOLUTNI HIT

Severinin Brad Pitt na Youtubeu preslušan 10 milijuna puta

17.10.2011 u 12:08

Bionic
Reading

Severinin hit 'Brad Pitt' na Youtubeu ostvaruje zavidne brojke u klikanosti…

Severinin singl 'Brad Pitt' postao je jedan od najvećih, ako ne i najveći ovogodišnji hit u Hrvatskoj i šire. U svega nekoliko mjeseci samo na Youtubeu  preslušan je preko 10 milijuna puta...

Protekloga ljeta Severina je odlučila premijerno objaviti svoj najavni singl s nadolazećeg albuma. No 'Brad Pitt' je pjesma o kojoj se pričalo i prije nego što je premijerno objavljena preko Severinine službene stranice na Facebooku.

Naime, svega nekoliko mjeseci od objave pjesma je na Youtubeu preslušana preko 10 milijuna puta, što je svrstava na vrh ljestvice najslušanijih ove godine u Hrvatskoj i široj regiji...

Ovoga ljeta praktički nije bilo diskoteke, plaže ili automobila iz kojeg nije treštao Severinin hit koji su napisali Miloš Roganović i Filip Miletić, autori koji će raditi na još nekim pjesmama sa Severininog nadolazećeg albuma.

Također, na Facebooku, najpopularnijoj društvenoj mreži, jedan od najcitiranijih stihova u obliku statusa bio je: 'ovo će biti dobra noć predosjećam', za koji rijetki mogu reći da ga nisu izgovorili ili napisali barem jednom u proteklom ljetu.