POŽURITE PO SVOJU ULAZNICU

Samo dva dana do prvog FOR festivala

20.06.2013 u 12:07

Bionic
Reading

Objavljena je satnica FOR 2013 festivala te lokacije nastupa pojedinih izvođača

Solange će u petak u 22 sata otvoriti stage u klubu Veneranda, u samom gradu Hvaru, nakon čega će večer nastaviti Kate Boy i Nicolas Jaar. Veneranda će u sljedećim večerima ugostiti i Jamesa Blakea, Bag Raiderse, Tame Impalu, dok će Carpe diem Beach na Paklenim otocima u cjelodnevnim programima predstaviti 2manydjs, Jamesa Murphyja, Jacquesa Greena, Tensnake, Daniela Baldellija, Canyonse, SymbolOne i mnoge druge. Cjelokupnu satnicu pronađite na linku ovdje

Još jedan promotivni video FOR 2013 festivala zaplovio je internetskim bespućima. Snimio ga je zagrebački studio Ploha i dizajner Timy Šarec. Psihodelični ples festivalskih vizuala prati odličan hit Tame Impale - 'Feels Like We Only Go Backwards'.

FOR 2013 Video


Nakon Kevina Parkera, glavnog i odgovornog za zvuk Tame Impale, i njegovog The Island Getaway Modcasta koji nas je transportirao u ležerniju hvarsku atmosferu, ovaj put serviramo Modcast hamburškog hellraisera Tensnakea i domaćih snaga s labela Burek koji ima svoj posebni party u subotu u Kapeli Venerande. Burekov Modcast smutio je jedan od osnivača labela – Pytzek.

Podsjećamo, cijena trodnevne festivalske ulaznice za FOR 2013 za sve vlasnike putovnica EX YU republika je 75 eura cca 560 kuna), odnosno 50 posto je niža od ulaznice za ostatak svijeta. Kupiti se mogu i dnevne ulaznice po cijeni od 35 eura po danu (cca 260 kuna).

Ulaznice se mogu kupiti ovdje. Kupci EX YU ulaznica trebaju pri dolasku na FOR 2013 pokazati valjanu putovnicu. Svi vlasnici trodnevnih ulaznica, kao i dnevnih ulaznica, imaju omogućen pristup svim festivalskim lokacijama i koncertima, tj. DJ gigovima