ŽIRI 'X FACTORA'

Rozga izrazila želju, Seve odlučno negira

22.12.2014 u 14:47

Bionic
Reading

Još su četiri mjeseca ostala do najvećeg glazbenog reality showa na ovim prostorima, a po svemu sudeći, nije nemoguće da jedna od članica žirija bude Jelena Rozga

Iako će prvi regionalni 'X Factor' krenuti u proljeće, zasad je poznato tek da će ga voditi RTL-ova uzdanica Antonija Blaće. Njoj bi se trebao pridružiti i netko od srpskih kolega, s obzirom na to da će ovaj glazbeni spektakl emitirati Prva srpska, a prikazivat će se i u BiH, Crnoj Gori i Makedoniji. Svi dosadašnji projekti regionalnog karaktera poput 'Big Brothera' realizirali su se iz Beograda pa će ovaj grad najvjerojatnije biti i baza skorašnjeg 'X Factora'.

No ono što fanove showa najviše intrigira jesu članovi žirija, odnosno mentori koji će preuzeti odgovornost za svoje kandidate i pokušati ih odvesti do pobjede. U posljednjoj i zasad jedinoj sezoni 'X Factora' na ovim prostorima koja nije uključivala Hrvatsku sjedili su Željko Joksimović, Emina Jahović, Kiki Lesendrić i Kristina Kovač. No sudeći prema pisanju srpskih medija, nikoga od njih nećemo gledati opet, a iako se među novim imenima spominje i Severinino ime, njezin tim odlučno negira te natpise.

'Nije istina da su producenti započeli pregovore sa Severinom niti nju to zanima', rekao nam je njezin menadžer Tomica Petrović.


S druge strane, Jelena Rozga za tportal kaže kako joj je 'X Factor' odličan show, a na pitanje bi li se voljela naći u žiriju, kratko je odgovorila: 'Ako mi to dopuste poslovne obveze.' Ovo će zasigurno najviše razveseliti brojne forumaše koji bi Splićanku rado vidjeti u regionalnoj inačici 'X Factora', a sudeći po Jeleninoj reakciji, možda im se želja i ostvari.

Prisjetimo se njezinog ovogodišnjeg nastupa kao gošće u 'X Factoru'.