BITKA ZA NASLJEDSTVO

Robinova udovica i djeca na sudu zbog bicikala

29.08.2015 u 21:09

Bionic
Reading

Borba za nasljedstvo glumca Robina Williamsa, jednog od najboljih komičara svih vremena, ne jenjava. Prema pisanju TMZ-a, bitka između Robinove udovice Susan Schneider Williams i njegovom djecom iz prethodnih dvaju brakova, trenutno se vodi oko bicikala

Odvjetnik udovice Susan Schneider Williams posjetio je u petak ujutro sud u San Franciscu kako bi suca zamolio konačno rješavanje preostalih imovinskih sporova s glumčevom djecom Zakom, Zeldom i Codyjem.

Robin je bio strastveni biciklist, a kada si je prije godinu dana oduzeo život, posjedovao je na desetke bicikala. Glumac je navodno u sport uložio više od milijun dolara, a neki bicikli iz njegove kolekcije su vrlo rijetki primjerci vrijedni i desetke tisuća dolara.

Odvjetnik njegove djece ustrajan je u tvrdnjama da je potpuno jasno kome bi glumčevom voljom što trebalo pripasti i da nema potrebe da se sud u to upliće.

Robin Williams live at the 2002 San Francisco Grand Prix

Sljedećeg tjedna obje strane trebale bi zajedno sjesti za stol i posljednji put probati dogovoriti rješavanje problema bez suda.

Robin Williams pravno je osigurao samo jednu stvar - svoje ime i lik, pa se vode brojne parnica vezane uz njegovo nasljedstvo.