ASTRO KOMPATIBILNOST

Ribe će pronaći pravu ljubav s Jarcima

26.02.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Ako volite Ribe, sigurno vam je potrebno što više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njihovom misterioznošću i imaginacijom. Što ih uzbuđuje? Kako zadržati njihovu pozornost? Jesu li vjerne? Donosimo nekoliko savjeta kako pridobiti i zadržati ljubav i povjerenje Ribe

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Ribe

Nježne i putene Ribe privlači Ovnova neobuzdana energija, a njemu laska riblja želja za pružanjem ljubavi. U ovoj će vezi Ovan donositi teške odluke i voditi bitke, a to je upravo ono što Ribe priželjkuju. Izvjesnu opasnost donosi Ovnova sklonost prigovaranju. Potrebno mu je mnogo takta da bi spriječio raspad ovog inače obećavajućeg partnerstva.

Lav i Ribe

Ova je kombinacija poput vatre i vode – elemenata koji se ne miješaju. Riblja sklonost razmišljanju umjesto djelovanju ide na živce Lavu koji ih smatra nepouzdanima. One su stidljive, povučene i ranjive, a Lav nadmen, drzak i dominantan. Oboje su pod jakim utjecajem osjećaja, ali se Lav pod stresom odaje izljevima gnjeva, dok se Ribe povlače u sebe.

Strijelac i Ribe

Ova dva znaka imaju zdrav i iskren ljubavni odnos. Oboje su skloni vidjeti tuđe dobre strane, što dodatno jača njihovu vezu. Strijelac ponekad grubom iskrenošću može povrijediti osjetljivu Ribu pa povremeno može doći do sukoba. Ako oboje uspiju ostati usredotočeni na pozitivnu stranu odnosa i otrpe različitosti u temperamentu, dugo će biti sretni.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Ribe

Bik je snažna ličnost koja svojim zaštitničkim stavom pruža nestabilnoj Ribi sigurnost i oslonac. Također, njegove umjetničke sklonosti nailaze na plodno tlo kod stvaralački nastrojene Ribe. Oboje žude za izgradnjom udobnog ljubavnog gnjezda, s razlikom da Biku više treba dodir, a Ribama neopipljivi izrazi romantike.

Djevica i Ribe

Praktična i organizirana, Djevica će preuzeti brigu o novcu i ostalim obavezama. No smetat će joj Ribino često upadanje u sanjarenje i izbjegavanje ozbiljnih odluka. Veza bi mogla upasti u krizu bude li Djevica ogorčena partnerovom neodgovornošću, ili ako Riba ne uzmogne podnijeti česta partnerova zabadanja.

Jarac i Ribe

Ribe i Jarac se privlače i razumiju pa se prilično brzo upuštaju u ljubavnu vezu. Ribe su zadivljene Jarčevim čvrstim karakterom i osjećajem odgovornosti, dok Jarac Ribi pomalo zavidi na prilagodljivosti gotovo svakoj životnoj situaciji. Osim što će ostvariti kvalitetan odnos, postat će i najbolji prijatelji.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Ribe

Blizančev humor i pristupačnost privlači Ribe, dok one intrigiraju Blizance svojom tajnovitošću. No ovaj je spoj nestabilan i lako može napuknuti. Ribe teško podnose Blizančevu lakomislenost i nepouzdanost, a Blizance smeta riblja osjećajnost i sanjivost; oni se naprosto žele zabaviti i poći dalje. I jednom i drugom treba čvrsto vodstvo.

Vaga i Ribe

Ova su dva znaka prilično kompatibilna i imaju mnoge osobine potrebne za uspješan ljubavni odnos. Kada se Ribe izgube u maštanju, Vaga ih vraća u realnost. Ribe uzvraćaju uslugu tako da Vagi pomognu pronaći ljepotu u ljubavi i empatiji. Ovo je iskren odnos koji uspješno povezuje intelekt i osjećaje.

Vodenjak i Ribe

Ribi i Vodenjaku trebat će vremena da se razumiju i prilagode jedno drugome. Povučenoj se Ribi neće svidjeti Vodenjakov dinamičan i površan način života, dok će on njoj zamjerati želju za previše prisnim vezivanjem i gušenjem partnera. Oboje će se morati odricati ako žele da ova veza uspije, a Riba će u to uložiti više truda.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Ribe

Osjetljivi i suosjećajni Rak i Ribe tvore čvrst i postojan astrološki par. Ribe će ugrijati račja sklonost pružanju zaštite, a riblja će sanjivost unijeti u njegov život romantičnost za kojom on žudi. Oboje su maštoviti, ali na različite načine. Ribe su uspješnije u smišljanju ideja, dok je Rak bolji u njihovom ostvarivanju. Ovo je skladna veza koja može voditi do sretnog braka.

Škorpion i Ribe

Ljubavna veza Škorpiona i Riba sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u srce i misli partnera. Škorpion je tajanstven i često zaokupljen svojim mislima, što mnogim drugim znakovima smeta. Međutim, Ribe to savršeno razumiju, jer i same to povremeno vole činiti.

Ribe i Ribe

Razmatramo li veze istih znakova, spoj dviju Riba jedna je od uspješnijih mogućnosti. Svaki je partner sposoban pružiti drugome emocionalno ispunjenje koje mu je potrebno. Zajedno će provesti mnoge sretne, romantične dane uživajući u sanjarenju. Njihov je problem odsustvo smisla za praktičnost i planiranje pa bi se često mogli sudarati s neugodnom stvarnošću.