PORUKE ANĐELA

Promocija bez zaštitnog lica Anite Dujić

11.06.2015 u 10:25

  • +17

Brojne poznate dame obožavaju G-yolo narukvice s porukom anđela

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

U galeriji Velvet predstavljena je ljetna kolekcija narukvica s porukama anđela G-Yolo. Kolekciju su došle vidjeti brojne poznate osobe,ali među njima nije bila manekenka Anita Dujić, zaštitno lice kampanje

Narukvice s porukama anđela novi su ljetni hit za koji su zaslužne dvije prijateljice, Marina Ježina i Silvija Negro, koje su jučer promovirale svoju novu ljetnu kolekciju. Riječ je o narukvicama koje je moguće personalizirati odabirom između različitih boja svilenog ili satenskog konca, najfinijih japanskih perlica te različitih vrsta privjesaka.

Narukvice već nose Monika Mamić, Nevena Rendeli, dizajnerice Anamarija Brkić i Matija Vuica, Ana Radišić, pjevačica sastava Teška industrija Lea Mijatović i brojne druge poznate žene koje su bile na promociji. Na njoj se nije pojavila manekenka Anita Dujić koja je već drugu sezonu zaštitno lice narukvica G-Yolo.

'Odavno sam se ispričala da neću moći doći budući da radim na filmu pa nisam u Zagrebu. Trenutno radim na produkciji filma 'The Lake'. Moj radni dan ponekad traje i do trinaest sati dnevno pa su sve moje aktivnosti, pa i one privatne, sad na čekanju', kaže manekenka i dekoraterka. Dodaje kako joj je žao što nije bila na promociji i jedva čeka godišnji na koji će ići u kolovozu. Nije htjela otkriti hoće li na more ići s dečkom Ivanom Hercegom.

Anita se prije dva mjeseca razvela od scenografa Ivana Veljače s kojim je bila godinu i pol dana u braku. S glumcem Ivanom Hercegom u vezi je već neko vrijeme.